пʼятниця, 17 липня 2009 09:22

Домовлятися про Чигринського прилетів президент "Барселони"

Домовлятися про Чигринського прилетів президент "Барселони"

В середу, 16 липня, в Донецьку побувала делегація "Барселони" на чолі з президентом Жоаном Лапортою. Вже точно можна сказати, що Лапорта прилетів не для того, щоб познайомитися з "Донбас Ареною" або обговорити майбутній поєдинок за Суперкубок Європи. Мета була одна - Дмитро Чигринський.

Взагалі президент "гранатово-синіх" рідко залишає столицю Каталонії з приводу трансферів футболістів. Наприклад, перехід Роналдіньо погоджував спортивний директор Чікі Бегірістайн. І зараз перед спортивним директором була поставлена конкретна мета - привести до Барселони захисника "Шахтаря". Враховуючи, що до цього переговори між донецьким і каталонським клубами не завершилися успіхом: делегація "Барселони" з трьох чоловік була посилена президентом клубу.

Проте, результат переговорів Лапорти з президентом "Шахтаря" Ринатом Ахметовим був аналогічним попереднім. І хоча "Барса" була готова заплатити озвучену Мірчею Луческу суму трансферу - 20 мільйонів євро, "Шахтар" свого захисника не продав.

Як стало відомо "Терикону", зустріч президентів пройшла за теплої обстановки. Ахметов познайомив президента "Барселони" зі своєю мрією, "Донбас Ареною", і пояснив, чому не хоче відпускати провідних футболістів. На цьому стадіоні повинна грати сильна команда. Президент "Шахтаря" запросив президента "Барселони" на відкриття "Донбас Арени", а напередодні відбудеться їхня зустріч в Монако на Суперкубку Європи.

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «Домовлятися про Чигринського прилетів президент "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі