вівторок, 07 липня 2009 13:29

Чигринський залишиться в Донецьку

Чигринський залишиться в Донецьку

Один з ключових гравців донецького "Шахтаря" і збірної України Дмитро Чигринський вирішив продовжити кар"єру в Донецьку. Хоча 22-річним українським захисником серйозно цікавилася "Барселона", запропонувавши "гірникам" 15 млн євро.

- Я залишаюся в "Шахтарі", - заявив Чигринський. - Не подумайте, що це винятково рішення Рината Ахметова, який переконав мене. Ми разом зважили все "за і проти", обговорили багато нюансів і прийшли до спільного рішення.

- Природно, всіх подробиць нашої з президентом бесіди я не можу розповісти. Але основні моменти такі: я ж не в якійсь рядовій команді граю, а в клубі, який виграв Кубок УЄФА. Ми стрімко зростаємо, прогресуємо і вийшли на дуже серйозний рівень. І це стосується не тільки спортивних досягнень. Скоро відкриється новий суперсучасний стадіон...

- Я розумію, що такого шансу в моїй кар"єрі, можливо, більше не буде. Але з іншого боку, якщо я ще вище підніму планку своєї майстерності, нікуди "Барселона", "Челсі" та інші від мене не подінуться.

За матеріалами ФК "Шахтар", Газета по-київськи

Зараз ви читаєте новину «Чигринський залишиться в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі