неділя, 14 червня 2009 14:11

Чигринський показав землякам Кубок УЄФА (ФОТО)
15

Кубок УЄФА продовжує своя подорож по містах України. 12 червня срібна чаша у супроводі Дмитра Чигринського побувала в місті Ізяславі Хмельницької області, де народився захисник "гірників".


Дмитра Чигринського зустрічали так, як личить зустрічати тріумфаторів - з оркестром, піснями, танцями. Міська мерія привласнила "гірникові" звання почесного громадянина Ізяслава. Місцеві жителі також у боргу не залишилися і презентували своєму землякові картину.

А потім Кубок УЄФА відправився в Хмельницький, де зараз живуть батьки Дмитра Чигринського. Тут Дмитро презентував мерові міста Сергію Мельнику "гірницьку" футболку і сувеніри з символікою фіналу в Стамбулі. З мерії Хмельницького Кубок переїхав на місцевий стадіон "Поділля", де його вже чекали декілька тисяч щасливих любителів футболу. Причому важко сказати, що потішило жителів Хмельницького більше - Кубок УЄФА або Чигринський. Захисник "Шахтаря" тут просто народний улюбленець!

ФК "Шахтар"
















Зараз ви читаєте новину «Чигринський показав землякам Кубок УЄФА (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі