вівторок, 09 червня 2009 14:43

Першою Кубок УЄФА побачить Західна Україна

Першою Кубок УЄФА побачить Західна Україна

Історичний Кубок УЄФА, завойований "Шахтарем" 20 травня в Стамбулі, відправляється в подорож. Футболісти-тріумфатори, які кров"ю і потім вирвали цю перемогу, по черзі возитимуть заповітну чашу до себе на батьківщину - туди, де вони народилися і де ухвалили рішення займатися футболом.

Природно, першими можливість побачити Кубок УЄФА отримали донеччани. Прямо з Туреччини "гірники" привезли його в Донецьк - на батьківщину футбольного клубу "Шахтар". І тут же показали його вболівальникам, які зустрічали команду в аеропорту. А декількома днями пізніше Кубок УЄФА зайняв почесне місце на сцені центральної площі Донецька - під час вшанування ФК "Шахтар".

Тепер трофей відправляється в переможну мандрівку Україною. 11 червня він прибуде в столицю Галичини - Львів. Представляти завойовану нагороду місцевим жителям будуть Володимир Єзерський, Микола Іщенко та Юрій Вірт. З Львова трофей переїде в Ізяслав і Хмельницький - туди Дмитро Чигринський привезе його 12 червня.

Вже зараз можна спокійно починати відлічувати кілометраж, який доведеться подолати чаші разом з її володарями. Про всі переміщення трофея можна буде дізнатися на офіційному сайті "гірників".

До речі, після повернення Кубка УЄФА до Донецька буде організований його спеціальний міні-тур по містах області і безпосередньо по самій столиці Донбасу. Таким чином, вболівальники-донеччани дістануть ще одну можливість доторкнутися до мрії і сфотографуватися разом з нею. Подробиці і схему руху трофея по Донбасу буде повідомлено додатково.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Першою Кубок УЄФА побачить Західна Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі