середа, 15 травня 2024 18:02

"Жовто-чорні" стали тріумфаторами міжнародних змагань - Григорій Козловський

Футболісти ФК "Рух", засновником і почесним президентом якого є Григорій Козловський, тріумфували в міжнародному чемпіонаті Interliga, вигравши фінал чотирьох у категоріях U-12 та U-13. Фінал пройшов у чеській Остраві цими вихідними, де зустрілися найсильніші команди чемпіонату Interliga – "Рух", "Гонвед" (Угорщина), "Ґурнік" (Польща) та "Аустрія" (Австрія).

Автор: kozlovskyy.com
  Григорій Козловський: "Пишаюся нашими вихованцями. «Рухівці» виграли престижні міжнародні змагання серед категорій U-12 та U-13"
Григорій Козловський: "Пишаюся нашими вихованцями. «Рухівці» виграли престижні міжнародні змагання серед категорій U-12 та U-13"

Козловський прокоментував перемогу вихованців.

"Маємо класний привід, аби порадіти за нашу Академію. Пишаюся нашими вихованцями. "Рухівці" тріумфували в міжнародному чемпіонаті Interliga й виграли престижні міжнародні змагання серед категорій U-12 та U-13", - зазначив Козловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал Кубка України: букмекери зробили прогноз на гру "Ворскли" з "Шахтарем"

"Жовто-чорні" спочатку у груповій стадії чемпіонату були сильнішими за польські "Заглембе", "Шльонск", "Віслу", а також чеські "Спарту" та "Банік".

"Рухівці" з категорії U-13 з рахунком виграли в однолітків з "Гонведа" та "Аустрії" з рахунком 2:1, але прикро поступились "Ґурніку" з аналогічним рахунком. Тоді як "жовто-чорні" з категорії U-12 з рахунком 4:2 перемогли "Гонведа" та з рахунком 2:0 – "Ґурнік", водночас "Аустрії" львів'яни поступились з рахунком 0:1.

Автор: kozlovskyy.com
  Футболісти ФК «Рух» виграли престижні міжнародні змагання серед категорій U-12 та U-13
Футболісти ФК «Рух» виграли престижні міжнародні змагання серед категорій U-12 та U-13

За підсумком шести матчів вихованці Академії "Руху" здобули чотири перемоги (різниця м'ячів 11-7). Набравши 12 очок у спільному заліку, "жовто-чорні" стали тріумфаторами міжнародних змагань й виграли чемпіонат Interliga.

Козловський привітав юних чемпіонів та побажав гравцям нових перемог.

"Вкотре молодь "Руху" здобула чудовий результат у Європі та продемонструвала якісну роботу нашої Академії. Пишаємося нашими юнаками, які демонструючи цікаву та яскраву гру здобувають важливі перемоги для українського футболу. Успіху вам, хлопці, адже ще більші звитяги у вас попереду", - зазначив він.

Автор: kozlovskyy.com
  Григорій Козловський - засновник, почесний президент ФК "Рух" (Львів)
Григорій Козловський - засновник, почесний президент ФК "Рух" (Львів)

Перемога у чемпіонаті Interliga - не перша відзнака молоді "Руху". Днями відразу два гравці українського ФК "Рух" стали номінантами на Golden Boy 2024. Півзахисник "Руху" Євгеній Пастух приєднався у цьому списку до Богдана Слюбика. Футболісти стали єдиними українцями серед 100 номінантів на престижну нагороду.

Крім того, львівський ФК "Рух" з показником 52,4% посів перше місце у рейтингу серед наймолодших команд з понад 60 ліг світу. CIES Football Observatory розрахував кількість хвилин, які провели на полі гравці віком до 21-го року в 61-ій лізі світу, зокрема у топ-31 лізі Європи.

Автор: kozlovskyy.com
  Футболісти ФК «Рух» тріумфували в міжнародному чемпіонаті Interliga
Футболісти ФК «Рух» тріумфували в міжнародному чемпіонаті Interliga

Також вихованці Козловського ФК "Рух" стали бронзовими призерами УЄФА Grassroots Awards, як найкращий професійний клуб 2023/24. "Жовто-чорну" команду було відзначено за роботу та внесок у розвиток європейського футболу.

"Без сильної масової гри елітний рівень футболу не міг би існувати. Сьогоднішня перемога та всі ці відзнаки - це важливе визнання та тріумф львівської молоді на європейському рівні. Це значне досягнення для юних футболістів "Руху", яке свідчить про їхню високу майстерність та перспективність", - підсумував засновник та почесний президент ФК "Рух".

З першого дня повномасштабної війни Григорій Козловський та створений ним Фонд допомоги Україні "Рух у майбутнє" допомагають ЗСУ. Всього на потреби військових в різні військові частини, на передову "Рух у майбутнє" перерахував вже понад 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Жовто-чорні" стали тріумфаторами міжнародних змагань - Григорій Козловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі