субота, 06 червня 2009 11:38

Гладкий привезе Кубок УЄФА в Харків

Гладкий привезе Кубок УЄФА в Харків

З 20 червня в Харкові "гостюватиме" один з найпрестижніших трофеїв європейського клубного футболу - Кубок УЄФА. Той самий, який 20 травня вперше завоювала українська команда - донецький "Шахтар".

Як розповів "Вечірньому Харкову" начальник обласного управління з питань фізкультури і спорту Василь Жданов, спочатку з Донецька трофей попрямує в Лозову, де народився і починав грати у футбол форвард донецького "Шахтаря" Олександр Гладкий.

Потім Кубок УЄФА переїде до Харкова, який дав "Шахтареві" не тільки того ж Гладкого, який перейшов в донецьку команду з ФК "Харків", але також і воротаря Рустама Худжамова і захисника Олександра Кучера. Де саме можна буде подивитися на Кубок, чиновники ще точно не вирішили.

Уперше за часів незалежності український клуб став володарем європейського трофея. Донецький "Шахтар" 20 травня виграв фінальний матч Кубка УЄФА. У вирішальному поєдинку віце-чемпіон України обіграв "Вердер" — десяту команду чемпіонату Німеччини — 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Гладкий привезе Кубок УЄФА в Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі