вівторок, 14 травня 2024 14:13

"Слуги" забрали ресурси в громад, все розікрали, а тепер вимагають збільшити допомогу ЗСУ - Береза

"Слуги" забрали ресурси в громад, все розікрали, а тепер вимагають збільшити допомогу ЗСУ - Береза
Віталій Безгін висловився щодо підтримки ЗСУ громадами. Фото: sluga-narodu.com

"Слуги народу" забрали у громад всі ресурси, розікрали, а тепер вимагають від них знайти додаткові гроші для ЗСУ. При цьому публічно закликають до порушення закону і кажуть про "амністію" для громад, наче ті є "арештантами". Про це заявив народний депутат VIII скликання Борислав Береза, коментуючи публікацію "слуги" Віталія Безгіна щодо грошей громад.

"Зацініть глибину цинізму та холуйства. Цілий нардеп "Слуги народу" Безгін видав, дослівно: "Зараз всі громади, що мають додатковий фінансовий ресурс, мають підставити плече державі та додатково оперативно підтримати ЗСУ. Центральна влада має зі свого боку амністувати ті громади, що підтримують ЗСУ, навіть якщо це не зовсім відповідає закону". Слуги, вам там корона не тисне? По-перше: з яких це пір у влади є повноваження амністувати громади? Вони що, арештанти? По-друге: з яких це пір "слуги" вже публічно вимагають порушувати закон? З глузду з'їхали?" - заявив Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укріплення на Харківщині: генерал відповів на закиди

Експерт обурений заявами представника президентської партії про "амністію" для громад та порушення закону.

"Амністувати громади? Порушити закон?", - наголосив Береза.

Екснардеп нагадав, що минулого року у громад забрали гроші, передавши надходження від військового ПДФО до державного бюджету.

"В мене після поста Безгіна загалом питання до влади: а що ж сталося? Забрали всі ресурси в громад, забрали ПДФО, силовиків нацькували, фортифікацій ніяких не побудували, все розікрали, а тепер їхня величність "Слуга народу" вимагають громади допомогти? А повернути гроші в бюджет з марафону і фінансування партій слуги не хочуть?" - наголосив Береза.

Ситуація на фронті, зокрема, у прикордонні Харківської області вимагає об'єднати зусилля влади, бізнесу, волонтерів і всього суспільства - про це під час брифінгу сказав Петро Порошенко.

Він закликав не піддаватись панічним настроям, але й не вестися на переможні реляції, які не відповідають реальному стану справ.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" забрали ресурси в громад, все розікрали, а тепер вимагають збільшити допомогу ЗСУ - Береза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі