середа, 15 травня 2024 09:10

Найтемніша ніч перед світанком: доля яких трьох знаків зміниться на краще

Найтемніша ніч перед світанком: доля яких трьох знаків зміниться на краще
Куплені цього дня комп'ютери й мобільні не служитимуть довго. Фото: pixabay.com

15 травня здаватиметься, що удача не на вашому боці. Те, що іншим даватиметься легко, вам буде не під силу. Зачекайте. Перемога на вашому боці.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день порожніх обіцянок і невдалих перемовин, - говорить астрологиня. - Більше робіть і менше розмовляйте цієї середи. Не варто ділитися своїми планами зі знайомими чи колегами. Не слід хвалитися досягненнями. Так недовго сполохати удачу. Початок нового курсу навчання бажано перенести. Щось завадить довести його до кінця. Підписання важливих документів відкладіть хоча б на добу. Куплені цього дня комп'ютери й мобільні не служитимуть довго. Знижуйте навантаження на серце. Зростає ризик загострення кардіологічних захворювань. Важко буде стримувати свої емоції. Новини викликатимуть то страх, то розпач, то подив. Пам'ятайте, що найтемніша ніч перед світанком. Доля Дів, Терезів і Козорогів зміниться на краще".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Варто оновлювати гардероб. Візит до перукаря чи візажиста заплануйте на ранок. Відчуття смаку не підведе. Це день приємних зустрічей. Не опустіть шанс знайти людину, яку давно розшукували.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Виникне бажання похвалитися своїми досягненнями. Не перебільшуйте власних чеснот. Говоріть правду або промовчіть. Почуватиметеся невпевнено, бо мало що вдаватиметься. Не найкращий час для зміни місця роботи чи навчання.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Будьте готові ризикувати і робити те, чого не доводилося раніше. Ефективність роботи залежатиме від вашого самопочуття. Використайте усі можливості для укріплення матеріального становища. Шукайте друзів і знайомих, які допоможуть вам у цьому.

Рак (22 червня - 22 липня)

На вас чекає день приємних клопотів. Здобутками хвалитися не слід. Навколо багато тих, хто полює на ваші ідеї і плани. Повертайте борги та виконуйте обіцянки, аби увійти в літо з чистою совістю.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Перестаньте перекладати відповідальність за дітей на плечі родичів і няньок. Малеча не слухатиме нікого, крім вас. Приділіть їм більше часу та уваги.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не шукайте додаткової роботи. Витратите час даремно. Заплатять менше, ніж обіцяли. Якщо хочете вивести пісок із сечогінних шляхів, налягайте на воду до обіду. Віддайте перевагу узварам та березовому соку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

У ваше життя прийде справжнє кохання. Виходьте частіше на люди, не відмовляйтеся від побачень. Поставлені пломби погано триматимуться. Візит до стоматолога краще перенести.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Знадобляться гроші на оновлення техніки в домі. Праски, чайники та мультиварки не підлягатимуть ремонту. Довіряйте партнерам. Кохані стануть вашою рушійною силою.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Утримайтеся від ремонту та замовлення меблів. Майстри підведуть. Залишитеся незадоволені результатом їхньої роботи.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Навколо буде чимало нахаб. Вони легко переходитимуть на лайку і провокуватимуть до конфлікту. Залишатися спокійним серед такого оточення навряд чи вдасться. Не втручайтеся у чужі справи. Обіймайте тих, кого любите.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Користуйтеся усіма шансами, які випадатимуть на вашому шляху. Отримаєте чимало пропозицій, від яких важко буде відмовитися. Поруч будуть люди, готові підтримати. Частину зароблених грошей віддайте на благодійність.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Задумайтеся, як би хотіли змінити своє життя. Не спішіть втілювати ці плани у життя. Частину заробленого відкладіть на подарунки. Порадуйте милих квітами. Будете джерелом натхнення для коханих.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Найтемніша ніч перед світанком: доля яких трьох знаків зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі