понеділок, 20 травня 2013 12:33

У Запоріжжі перекинулась маршрутка. Один з пасажирів загинув на місці

Цими вихідними у Запоріжжі розбилася маршрутка. Водій мікроавтобусу не впорався з керуванням, в наслідок чого загинула людина.

Про це повідомили у прес-службі Державтоінспекції у Запорізькій області.

За словами даішників, аварія сталася 18 травня о 12:15 на вулиці Зразковій. Мікроавтобус Mercedes-Benz 612D, повертаючи на право, наїхав на бордюр та перекинувся. У прес-центрі зазначили, що автомобіль виконував регулярні перевезення містом, але не сказали номер цього маршрутного таксі.

"Маршруткою керував водій 1964 року народження. За останньою інформацією він був тверезий", - повідомили у прес-службі Запорізької ДАІ.

В наслідок інциденту загинув пасажир маршрутки — 22-річний хлопець. 10 пасажирів цього транспортного засобу отримали травми різних ступеней тяжкості. З забоями, переломами, подряпинами та синцями їх доставили До міської клінічної лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги міста Запоріжжя.

Серед постраждалих був хлопчик 1998 року народження. Його госпіталізували до хірургічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні.

Других пасажирів оглянули медики на місці ДТП і відпустили до дому.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі перекинулась маршрутка. Один з пасажирів загинув на місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі