субота, 18 травня 2013 10:48

Джордж Майкл потрапив у ДТП з наслідками

Джордж Майкл потрапив у ДТП з наслідками
Джордж Майкл Фото: ru.tsn.ua

Знаменитий британський співак Джордж Майкл напередодні потрапив у ДТП. Як повідомляють таблоїди, зірка порівняно легко відбувся. Артист отримав синці і порівняно неглибокі подряпини. Іншим учасникам аварії пощастило менше.

Аварія сталася в ніч на 17 травня на шосе М1, що на півдні Британії. Як повідомив представник 49-річного виконавця, у момент ДТП Майкл перебував на пасажирському сидінні. "Він отримав синці та садна, але медики, які прибули на місце події, відразу надали йому допомогу. Сьогодні Джордж знову відвідав лікаря, але нічого серйозного, він у повному порядку", - сказав представник зірки пресі.

Вдаватися в подробиці він відмовився. Однак, за даними британських видань, один з учасників аварії був госпіталізований з травмою голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Майкл подарував тисячу квитків лікарям

Треба сказати, що знаменитий артист в останні кілька років не раз потрапляв в аварії. Щоправда, зазвичай в ці моменти він сам перебував за кермом і, як правило, був у стані наркотичного сп'яніння. Так, в 2010 році Майкл, повертаючись додому з лондонського гей-параду, не впорався з керуванням свого позашляховика і з'їхав у магазин фототоварів. Пізніше з'ясувалося, що виконавець був напідпитку. Це при тому, що трьома роками раніше знаменитість позбавили водійських прав на два роки, після того як співак зізнався, що нерідко сідає за кермо, перебуваючи під впливом наркотичних препаратів.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл потрапив у ДТП з наслідками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі