середа, 20 червня 2012 17:02

Джордж Майкл хоче відродити Wham!

Джордж Майкл хоче відродити Wham!
Возз'єднання покликане буде відзначити 30-річчя з дня виходу композиції "Wham Rap! (Enjoy What You Do)" Фото: simonnapierbell.com

Співак Джордж Майкл вирішив відродити поп-дует Wham!, до складу якого крім нього самого входив Ендрю Ріджлі. Про це в середу, 20 червня, пише видання The Daily Mirror з посиланням на джерело, близьке до учасників проекту. Возз'єднання учасників проекту, що користувався популярністю в 1980-х роках, покликане буде відзначити 30-річчя з дня виходу композиції "Wham Rap! (Enjoy What You Do)", одного з перших хітів колективу.

За наявною інформацією, мови про повноцінний тур або запис нового матеріалу не йде. Передбачається, що ювілей релізу сингла Wham! можуть відзначити єдиним концертом. Як Ендрю Ріджлі, який в даний час не займається музикою, відреагував на цю ідею, невідомо.

Сингл "Wham Rap! (Enjoy What You Do)" вийшов 16 червня 1982 і дебютував на восьмій сходинці хіт-параду Великої Британії. Дебютний хіт Wham! - "Young Guns (Go for It!)" - продемонстрував більш високий результат (третє місце), і в 1983 році пісня "Wham Rap! (Enjoy What You Do)" була перевидана, щоб шанувальники поп-дуету могли заново її оцінити.

Wham! випустили три студійні платівки, остання з яких вийшла в 1986 році. Після розпаду групи Джордж Майкл зайнявся сольною кар'єрою, а Ріджлі пішов з шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Майкл може втратити голос через пережиту пневмонію

Джордж Майкл підготував до виходу новий сингл. 29 червня мають вийти композиція "White Light", яку він присвятив своїм шанувальникам, що підтримували його під час хвороби (у 2011 році у співака була пневмонія).

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл хоче відродити Wham!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі