четвер, 24 листопада 2011 09:48

Джордж Майкл потрапив до лікарні з пневмонією

Джордж Майкл потрапив до лікарні з пневмонією

Відомий британський виконавець Джордж Майкл потрапив до віденської лікарні з діагнозом "пневмонія". Кілька концертів співакові довелося відмінити.

Шанувальники з нетерпінням чекали на виступ Джорджа Майкла в австрійській столиці в минулий понеділок, проте концерт був скасований за дві години до початку. Раптове захворювання співака стало причиною скасування кількох концертів у рамках його нового туру Symphonica. Величезна кількість прихильників, які збиралися до початку виступу, сильно засмутилися.

Крім віденських шанувальників його таланту, фанати Джорджа Майкла з Кардіффа і Страсбурга теж ще не скоро побачать свого кумира. Виконавець також переніс свої виступи в цих містах, які були заплановані на цьому тижні, на більш пізній термін. А концерт у лондонському Royal Albert Hall перенесений і того далі - на травень наступного року. Зараз же, як повідомив представник Джорджа Майкла, поп-виконавець відпочиває і проходить курс лікування.

Нагадаємо, Джордж Майкл отримав світову популярність в дуеті зі своїм шкільним другом Ендрю Ріджлі. Їхня команда називалася Wham! Однак незабаром група розпалася і Джордж Майкл став виступати сольно. Взагалі, Джордж Майкл - це псевдонім. Насправді співака звуть Георгіос Кіріякос Панайотоу.

У ті ж 1980-і Джордж Майкл був дуже дружний з іншим британським виконавцем Елтоном Джоном, але через наркотичну залежність Джорджа друзі посварилися. Вони не розмовляли більше десяти років. Однак зовсім нещодавно Елтон і Джордж нарешті помирилися. Опальний Майкл заслужив прощення Джона, пройшовши курс лікування в реабілітаційній клініці. "Я дуже жалкую, що моя гордість перешкоджала нашому з Елтоном спілкуванню. Тепер я врахував всі помилки і хочу налагодити з ним стосунки", - повідомив Джордж Майкл.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл потрапив до лікарні з пневмонією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі