понеділок, 20 травня 2013 17:10

На Вінниччині п'яний водій переїхав дівчину, що лежала серед поля

На Вінниччині п'яний водій переїхав дівчину, що лежала серед поля
Фото: ipc-feodosia.org

Ввечері 17 травня 21-річна Наталя Тростяк із села Паланка Томашпільського району Вінниччини померла по дорозі у лікарню. 27-річний водій "вісімки" здійснив наїзд на неї, коли та лежала на дорозі.

"Оперативно-слідчою групою, яка виїхала на місце ДТП, було встановлено, що   на польовій дорозі неподалік с. Паланка, 27-річний водій за кермом автомобіля "ВАЗ 2108", знаходячись в стані алкогольного сп'яніння не помітив дівчину, яка лежала на польовій дорозі і здійснив наїзд на неї", - повідомляють у прес-службі УМВС у Вінницькій області.

Водій - житель сусіднього села Заболотне Крижопільського району Вінниччини. Знайомий із дівчиною із студентських років.

"Вони разом навчалися в училищі в селі Заболотному. Трагедія сталася неподалік від дому дівчини. Того вечора молодь зібралися компанією святкувати щось на природі. Ті, хто з ними ще відпочивав кажуть, що ніхто не бачив, як то все сталося і чому Наталя лежала на дорозі, - каже сільський голова Паланської сільської ради Григорій Фурманюк. - Водій був напідпитку, але не втік із місця події, одразу покликав інших, повідомили матір Наталі. Вона зразу ж прибігла.  Після наїзду дівчина була ще жива, по дорозі в лікарню в кареті швидкої допомоги вона померла."

Наталя Тростяк того дня приїхала на вихідні до батьків.

"Вона була на заробітках у Києві. Має ще дві сестрички. Батьки займаються утриманням підсобного господарства, ще сезонними заробітками. Сім'я хороша, - розповідає Григорій Ілліч. - 19 травня дівчину поховали на місцевому кладовищі".

Автомобіль переміщено на арешт-майданчик. Поки триває слідство у міліції коментувати подію відмовляються.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний водій переїхав дівчину, що лежала серед поля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі