неділя, 21 квітня 2024 08:50

Скільки грошей вам і не снилось: на ці п'ять знаків чекають багатство і процвітання

Скільки грошей вам і не снилось: на ці п'ять знаків чекають багатство і процвітання
У неділю справи налагодяться і підуть вгору. Фото: pixabay.com

21-22 квітня знижуйте навантаження на серце. Шукайте привід для позитивних емоцій. Залишайтеся тверезими.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці вихідні будуть неспокійними, - говорить астрологиня. - У суботу доведеться долати дрібні негаразди. Бракуватиме необхідних речей і грошей. Ламатимуться інструменти. Гальмуватимуться справи через проблеми з транспортом і непорозуміння між людьми. Незабаром повня. Не варто з'ясовувати стосунки. Таким чином лише ускладниться ситуація. Співрозмовники не слухатимуть одне одного. У неділю справи вестимуться краще. Похід по крамницях і подорожі плануйте цього дня. Уважно збирайтеся в дорогу, аби не повертатися за забутими речами. Перевіряйте, чи вимкнули праску. Багатство та успіх чекають на Тельців, Терези, Левів, Скорпіонів і Водоліїв. Скільки грошей вам і не снилось".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У стосунках з коханими спостерігається романтична нотка. Збережіть її й надалі. Не приховуйте почуттів. Вечір суботи обіцяє бути приємним. Не затримуйтеся на роботі. Знайомтеся, ходіть на побачення.

Телець (21 квітня - 20 травня)

У суботу варто записуватися до перукаря. Це ідеальний час для підбору нової дієти. Вихідні матимуть містичний характер. Станемо свідками того, як здійсняться давні пророцтва.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Про все дізнаватиметеся останнім, тому ображатиметеся. Не витрачайте час на сум та поневіряння. Краще прислухатися до внутрішнього голосу. Він підкаже, чим займатися далі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Щось вирішувати в особистому житті краще після заходу сонця. Ніч примирить закоханих, які посварилися. Зниження гостроти зору – явище тимчасове. Зачекайте із підбором окулярів чи лінз.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Годі ревнувати коханих до всіх навколо. Справжні мексиканські пристрасті спалахнуть у суботу. Залишайтеся люблячими та терплячими, якщо хочете зберегти сім'ю.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не спішіть продавати авто чи виставляти на продаж побутову техніку. Торгівля йтиме мляво. Краще цим зайнятися наступного тижня. Залишайтеся мудрими і терплячими. Якщо зараз щось не вдається, відкладіть це до кращих часів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найтемніша ніч перед світанком: у чиє життя увірветься щастя

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Настане час прориву та великих можливостей. Настрій піднімуть новини із фронту. Як би добре не було на чужині, захочеться додому. Будьте відкриті до знайомств. Нові друзі підкажуть, куди рухатися далі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Доля вестиме за руку. Не треба цьому опиратися. Відчуєте себе щасливчиком. Не забувайте про дні народження друзів. Телефонуйте і надсилайте подарунки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Деякі зустрічі та поїздки доведеться перенести, але ви зумієте використати цей час із більшою користю. Грошей вдосталь. Розгляньте нові пропозиції із працевлаштування. Не варто купувати комп'ютери та смартфони.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Мрії й реальність не співпадатимуть. Не плекайте сподівань на зміни в характері партнерів. Приймайте їх з усіма недоліками. Милі будуть надмірно балакучими. Залишайтеся великодушними. Дайте їм можливість висловити свої почуття.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прислухайтеся до колег, але не дозволяйте іншим керувати вами. Настав ваш зоряний час. Все вдаватиметься швидко та вправно. Гроші, на які очікуєте, надійдуть вчасно. Можна розраховувати на преміальні за попередній місяць.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Нарешті зрозумієте, що вам потрібно насправді. Присвятіть час спорту. Запишіться до басейну, ходіть у спортзал. Активний відпочинок піде на користь. Успіхами порадують діти.

Квітень - час роздумів і відважних вчинків. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть непристойно багатими.

Зараз ви читаєте новину «Скільки грошей вам і не снилось: на ці п'ять знаків чекають багатство і процвітання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі