Не будьте наївними: Гринкевича не посадять. І ось чому

Спойлер: бо тоді доведеться судити і саджати чи не все Міністерство оборони

Для пересічного споживача українських новин "справа Гринкевича", якого з великою помпою заарештували і звинуватили у розкрадання мільярдів на постачанні нашого війська, мала би виглядати як черговий здобуток чинної влади, яка очищує країну від корупціонерів. Але це лише у тому випадку, якщо споживач цих новин коли не повний бовдур, то принаймні частковий. Бо у хоч трохи свідомо мислячої людини "справа Гринкевича" одразу викликає купу запитань.

Як цей мерзотник, якого за останні тижні встигли проклясти чи не всі свідомі українці, проник до Міністерства оборони і отримав оті самі мільярдні контракти?

Найперше: як цей мерзотник, якого за останні тижні встигли проклясти чи не всі свідомі українці, проник до Міністерства оборони і отримав оті самі мільярдні контракти? Він що, спустився з неба, як прибулець із невідомої "планети зла" і затьмарив розум одночасно десяткам чиновників Міноборони? Коли ж не вірити в те, що Гринкевич є прибульцем із надлюдськими здібностями, то отримуємо цілком звичну картину, коли на державних закупівлях безсовісно наживаються чиновники та підприємці, що діють з цими чиновниками у змові. Тому ніхто того Гринкевича не судитиме і не саджатиме. Бо тоді доведеться судити і саджати чи не все міністерство оборони! Хто ж піде на таке під час війни? А після війни буде не до того.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі