На манеж знову витягли Януковича. У влади все аж так погано?

Чому не судять вбивць Шеремета? Чому не судять з помпою заарештованого голову Верховного суду Князєва? Нема коли – треба терміново судити Януковича

Зовсім кепські справи у Володимира Зеленського. Саме такий висновок можна зробити після того, як вчора нам повідомили про новий "суд над Януковичем". Судитимуть його за розстріл Майдану – не минуло й десяти років, як наші правоохоронці до цього додумалися. Можете зауважити, що Віктор Янукович ще не "відсидів" за минулим вироком. У січні 2019-го його "засудили" до тринадцяти років ув'язнення за державну зраду. Цілих п'ять років наша правоохоронна система пихтіла, аби довести цей факт в суді. Що цікаво, цю відверту клоунаду підтримав сам Янукович, чиї інтереси на повному серйозі захищали в суді адвокати. І він в результаті отримав саме тринадцять років, а не чотирнадцять чи п'ятнадцять!

Судитимуть Януковича за розстріл Майдану – не минуло й десяти років, як наші правоохоронці до цього додумалися

Чому клоунада? Тому що Янукович чхати хотів на оці всі суди. Він спокійно насолоджується життям у ворожій країні, так само як його численні посібники. Щоправда не всі – частина із них насолоджується життям в Україні, спокійно працюючи в органах чинної влади. Сподіваюсь, що серед тих, кого разом із Януковичем "судитимуть" за розстріл Майдану, немає тих, хто працює у нинішній владі. Бо ж з наших правоохоронців станеться – вони ж бо остаточно заплуталися, кому мають служити саме тепер, тож цілком могли помилитися…

Замість того, щоб готуватись до нападу ворогів, наша влада намагалася посадити Порошенка

Можна було б і далі глузувати над спробами влади відволікти увагу публіки від власних провалів, оголошуючи суди над порожнім місцем. Але немає сил – не той тепер час. А владі я би порадив судити не Януковича та його банду, яка сміється над цими судами з-за ворожого кордону, а Порошенка. Чому ні? Порошенко нікуди не втік. То чому би не підняти оті кільканадцять кримінальних проваджень, про які нам прогуділи всі вуха два роки тому? Ви ще не забули, чим займалася наша влада за кілька місяців до ворожого вторгнення, про неминучість якого тоді вже волав увесь світ? Нагадаю – влада два роки тому намагалась посадити Порошенка! І саме цим займались тоді наші "органи" замість того, щоб готуватись до нападу ворогів.

Наскільки я знаю, усі тодішні звинувачення проти Порошенка залишаються в силі. То чому його не судять? Чому не судять вбивць Шеремета? Чому не судять з помпою заарештованого голову Верховного суду Князєва? Чому не судять з не меншою помпою заарештованих Шуфрича та Коломойського? Нема коли? Треба терміново судити Януковича?

Міг би продовжувати, але не хочу – бридко від цього всього!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі