Як Єрмак "спалив контору"

Якщо вже визнавати помилки, допущені в ході війни, і покладати на когось відповідальність за них, то першим у відставку мав би подати Зеленський, а за ним, ясна річ, і Залужний

Десять років тому дотепні колеги віднайшли простий спосіб відрізнити замаскованого ворога, який видає себе не за того, ким є насправді. Досить було запитати того чи іншого "властітєля дум" про те, чий Крим, як все ставало ясно за одну секунду. Коли у відповідь на згадане запитання людина починала викручуватися, намагаючись уникнути прямої відповіді, було зрозуміло - перед нами ворог!

Тепер подібну роль виконує запитання: чи підтримуєте ви відставку Залужного? Коли у відповідь на нього співрозмовник починає викручуватись, намагаючись якось виправдати намагання Зеленського усунути Залужного з посади, можете не сумніватись - перед вами працівник "контори Єрмака"!

Культ воєначальника можна створювати лише після перемоги, якої ми поки що не маємо.

Не подумайте лише, що я особисто є симпатиком Залужного. Навпаки - створення навколо нього культу та оспівування його як "батька нації" мені дуже сильно не подобається. Бо культ воєначальника можна створювати лише після перемоги, якої ми поки що не маємо. Маємо те, що є. І відповідальність за це мають нести як головнокомандувач Залужний, так і верховний головнокомандувач Зеленський. Причому відповідальність Зеленського на порядок вища! Тож коли визнавати помилки, допущені в ході війни, і покладати на когось відповідальність за них, то першим у відставку мав би подати Зеленський, а за ним, ясна річ, і Залужний. Це було би логічно і справедливо. І це очевидно кожній здравомислячій людині. Звісно, коли вона не виконує завдання "офісу Єрмака", який абсолютно незаконно узурпував всю владу в Україні.

Для мене все просто: підтримуєш відставку Залужного - отже, працюєш на Єрмака

Тому маємо тепер зручний момент, аби визначитись, кому вірити. Для мене все просто: підтримуєш відставку Залужного, яка несподівано засвербіла саме зараз, - отже, працюєш на Єрмака. І щось мені підказує, що це далеко не означає працювати на Україну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі