пʼятниця, 17 лютого 2023 15:55

Зустріч Путіна і Лукашенка: останній зробив гучну обіцянку

Зустріч Путіна і Лукашенка: останній зробив гучну обіцянку
У Білорусі можуть почати виробляти штурмовики Су-25. Фото: eastnews.ua

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про готовність налагодити у себе виробництво штурмовиків Су-25, які Росія використовує у війні проти України, пишуть РосЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко назвав умову, за якої Білорусь вступить у війну проти України

"Ви колись в ЄврАзЕС поставили питання про кооперацію в галузі авіабудування. Так ось я вам повинен доповісти, що білоруси роблять для МС-21 і Superjet 100 вже до тисячі комплектуючих. У нас три заводи. Два військові і один цивільний. Вони раніше були ремонтними. Сьогодні вже виробляють комплектуючі. І, як мені доповіли в уряді, готові вийти на виробництво літака Су-25 – штурмовика, який себе добре в Україні показує, робоча конячка", – сказав він російському президенту Володимиру Путіну.

Лукашенко заявив, що Су-25 готові виробляти в Білорусі "за відповідної невеликої технологічної підтримки Російської Федерації".

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 17 лютого прилетів до Москви, щоб зустрітися з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Білоруського диктатора вже зустріли в московському аеропорту. На зустрічі з російськими та білоруськими журналістами Лукашенко розповів про теми, які обговорюватиме з Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Зустріч Путіна і Лукашенка: останній зробив гучну обіцянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі