пʼятниця, 08 жовтня 2021 10:16

Знеструмлені будинки та понад 30 постраждалих: показали наслідки землетрусу в Японії
7

У результаті потужного землетрусу в Японії 7 жовтня постраждали 32 людини.

Щонайменше троє з них отримали серйозні поранення, повідомляє ABC із посиланням на агентство по боротьбі з пожежами та стихійними лихами. Підземні поштовхи пошкодили водопровідні труби, зупинили роботу поїздів та метро.

"Близько 250 будинків у центрі Токіо були знеструмлені. У східній частині мегаполісу під час аварійної зупинки потяг частково зійшов з рейок, у результаті чого троє пасажирів впали й отримали травми", - йдеться у повідомленні.

Фото: Reuters

Постраждалих виявили в префектурах Канагава, Сайтама і Гунма. Поліція префектури Тіба, де від стихії постраждали 11 людей, повідомила, що дві жінки в різних місцях вивихнули щиколотки, коли їх кинуло на землю під час землетрусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зсув ґрунту накрив китайську провінцію: є загиблі

Учора землетрус магнітудою 6,1 бала стався у північно-західному районі Японії. Поштовхи розпочалися на глибині 80 км і тривали до 30 с. Землетрус сильно відчули в Токіо.

У ніч проти 6 жовтня в країні стався ще один землетрус магнітудою 5,9 бала. Земні поштовхи зафіксували о 2:46 у місті Хасікамі префектури Аоморі. Епіцентр його залягав у морі біля узбережжя префектури Івате на глибині 56 км.

Зараз ви читаєте новину «Знеструмлені будинки та понад 30 постраждалих: показали наслідки землетрусу в Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі