четвер, 15 серпня 2019 17:09

Знайшли ще одного потерпілого від отруєння "Новачком"

Знайшли ще одного потерпілого від отруєння "Новачком"
Сліди нервово-паралітичного речовини були знайдені в зразку крові, який тоді був узятий у другого поліцейського

Поліція Великої Британії — Скотленд-Ярд — виявила четвертого постраждалого від отруєння "Новачком" в Солсбері. Це поліцейський, який прибув на місце події після отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

"Детективи контртерористичного підрозділу, які розслідують напад із застосуванням "Новачка" в Солсбері, підтвердили, що сліди нервово-паралітичного речовини були знайдені в зразку крові, який тоді був узятий у другого поліцейського", — йдеться в повідомленні лондонської поліції, пише theБабель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штати посилюють санкції через отруєння Скрипалів

У поліції кажуть, що на відміну від перших трьох жертв отруєння "Новачком" — Скрипаля з дочкою і сержанта Ніка Бейлі, які були у важкому або критичному стані, другий поліцейський постраждав менше.

"Співробітник поліції Уілтшира, який не хоче, щоб його імʼя розголошували, мав ознаки впливу "Новачка" в невеликій кількості. Офіцер отримав відповідну медичну допомогу і незабаром повернувся до своїх обов'язків", — йдеться в повідомленні поліції Лондона.

Поліція Великої Британії розслідує, чи винен Володимир Путін у нападі на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку в березні 2018-го. Підозрюють, що він міг віддати наказ про вбивство із застосуванням речовини "Новичок".

Зараз ви читаєте новину «Знайшли ще одного потерпілого від отруєння "Новачком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі