субота, 06 лютого 2021 15:12

Живе в Ермітажі - британці розповіли про ймовірну коханку Путіна

Живе в Ермітажі - британці розповіли про ймовірну коханку Путіна
Ймовірна коханка президента Росії Володимира Путіна Світлана Кривоногих начебто народила йому доньку. Фото: „Proekt" stopkadras/Scanpix

Світлана Кривоногих, імовірна коханка президента Росії Володимира Путіна понад 20 років вивчала англійську мову у Великій Британії.

Її 1997-року приймала в себе родина Хакл із міста Борнмут у графстві Дорсет. Світлана розповідала, що має багатого хлопця, пише Daily Mail.

"Нам були потрібні гроші, тому у нас залишилися студенти, які вивчають іноземні мови. Світлана була справжньою росіянкою. У 1997 році вона залишалася тут приблизно на два-три тижні, щоб вивчати англійську мову", – розповіла пара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західні ЗМІ повідомляють, що в Путіна хвороба Паркінсона

Кривоногих тоді заявила, що живе в Ермітажі в Санкт-Петербурзі. А коли побачила, що у британців є російська машина Lada, то сказала, що поїде додому на Mercedes-Benz з відкидним верхом. Поки вона жила у подружжя - їздила до Фінляндії до свого хлопця. Хакл згадує, що мав відчуття, що її "сім'я має якесь відношення до КДБ".

"Жодному звичайному росіянину не дозволили б нікуди поїхати, але вона була чимось особлива. Вона поїхала в Лондон і сіла на літак до Фінляндії", – додав британець.

Світлана Кривоногих начебто 17 років тому народила Володимирові Путіну дочку.

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва народила двійню від Володимира Путіна навесні 2019-го. Про стосунки Володимира Путіна та Аліни Кабаєвої російські й іноземні ЗМІ неодноразово згадували у своїх матеріалах. Але обоє цю інформацію спростовували.

Зараз ви читаєте новину «Живе в Ермітажі - британці розповіли про ймовірну коханку Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі