понеділок, 13 травня 2019 17:08

Коханка Путіна Кабаєва народила двійню

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва народила двійню від Володимира Путіна.

Звістка поки не має офіційного підтвердження, повідомляє dom2life.ru

Автор: 24tv.ua
  Путіну й Кабаєвій приписують роман з середини 2000-х
Путіну й Кабаєвій приписують роман з середини 2000-х

Кабаєва стала мамою 7 травня і народжувала у Москві – у центрі акушерства і гінекології імені Кулакова. На час її перебування у клініці весь поверх, на якому розташовувалась VIP-палата, переселили до кімнат на інших поверхах. Відома тільки стать, це хлопчики. Імена немовлят, батька дітей і взагалі факт їхньої появи тримають у секреті.

Аліні Кабаєвій приписують роман із російським президентом Володимиром Путіним. Ще більший розголос стосунки набули після розлучення Путіна з дружиною, у шлюбі з якою прожив 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А на спині - куполи золоті?" - у мережі оцінили сукню коханки Путіна

Зв'язок із Володимиром Путіним

Про стосунки Володимира Путіна та Аліни Кабаєвої російські й іноземні ЗМІ неодноразово згадували у своїх матеріалах.

У квітні 2008-го вперше з'явилась інформація про планування весілля. Статтю передрукували іноземні ЗМІ. Згодом прес-секретар спортсменки зажадала спростування інформації. Путін на прес-конференції в Сардинії запевнив, що в цій історії "немає жодного слова правди".

Вже за кілька днів після публікації статті видання "Московский корреспондент" закрили. Власник Олександр Лебедєв пояснив цей крок нерентабельністю газети.

Автор: 24tv.ua
  Путіну й Кабаєвій приписують роман з середини 2000-х
Путіну й Кабаєвій приписують роман з середини 2000-х

Документальним підтвердження таємних стосунків став маршрутний лист, наданий покійним журналістом Борисом Нємцовим до Замоскворецького суду Москви 31 січня 2011-го. Там стверджувалось, що 2008-го рейсом приватного літака Dassault Falcon 20 бізнесмена Геннадія Тимченка в Сочі доставили Кабаєву і ще кількох друзів Путіна. Він у той час перебував там.

Вдруге про зв'язок Кабаєвої та Путіна написали у березні 2015-го. Тоді стало відомо, що у VIP-клініці Святої Анни в Швейцарії Кабаєва народила дитину. Інформацію спортсменка не спростовувала.

У травні того ж року Аліна вперше з'явилась на публіці після можливих пологів на фестивалі художньої гімнастики. 2015-го Кабаєва засвітилась з обручкою під час поїздки у невизнану Південну Осетію.

Син російської спортсменки Аліни Кабаєвої дуже схожий на президента Росії Володимира Путіна. Російські ЗМІ неодноразово називали Кабаєву коханкою Путіна, але в Кремлі спростовували такі чутки.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Путіна Кабаєва народила двійню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі