пʼятниця, 27 жовтня 2017 13:13

Жінка несподівано для себе народила дитину

Жінка несподівано для себе народила дитину
45-річна Бет абсолютно несподівано народила третю дитину. Фото: Twitter

Американка, яка навіть не підозрювала, що вона при надії, народила дитину.

Каліфорнійка 45-річна Бет Клей викликала "швидку" через сильний біль. Дізналася від лікарів щасливу звістку, повідомляє Fox News.

Жінка припустила, що нестерпний біль у животі виник через те, що виходять камені з нирок. Натомість лікарі "швидкої" повідомили Бет та її чоловікові, що жінка вагітна. Більше того - у неї починалися перейми.

"Мене переповнювало відчуття, що все це не насправді. Все це вигадка. Ви б відчули, якби у вас у животі дитина," - згадує Скотт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша зустріч: найемоційніші кадри відразу після пологів

Лікарі припускають, що хлопчик, якого назвали Лаєм Райдер, ховався весь цей час за органами матері.

Дитина народилась здоровою. Кілька днів Лаєм провів у відділенні інтенсивної терапії, але зараз почуває себе добре.

Протягом вагітності жінка вела активний спосіб життя і вживала здорову їжу.

"Я навіть скинула майже 7 кілограмів, була у чудовій формі. А через кілька днів з'явився ось цей маленький негідник. Шок був просто несказанним", - розповідає Бет.

Батьки цілу добу не наважувалися розповісти рідним та друзям, що у родині поповнення. Лаєм Райдер став третьою дитиною Бет та Скотта.

Велика кількість жінок зважуються на перші пологи після 35 років. Згідно з медичною статистикою, ускладнення під час пізньої вагітності виникають частіше. До зрілого віку жіночий організм, як правило, вже накопичив токсини і хронічні захворювання, а можливості для його швидкого відновлення знижені. Високий кров'яний тиск і діабет - перші в списку ризиків.

Зараз ви читаєте новину «Жінка несподівано для себе народила дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі