понеділок, 31 серпня 2020 10:48

Загроз життю немає: повідомили про нинішній стан Навального

Загроз життю немає: повідомили про нинішній стан Навального
Олексій Навальний лікується у берлінській клініці і перебуває в комі. Фото: Росбалт

Російський опозиціонер Олексій Навальний після отруєння перебуває в комі, проте його стан покращується, а загроз життю немає.

Зараз Навальний знаходиться в берлінській клініці "Шаріте", де за ним доглядають лікарі та спостерігає охорона. Про його стан здоров'я повідомляють медики, але тільки після згоди дружини Юлії Навальної, - йдеться в сюжеті ТСН.

Медики сказали, що стан Навального стабільний.Зараз він - у штучній комі в реанімації, і підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ хоче отримати від Німеччини результати аналізів Навального

За тиждень лікування в Німеччині не надходили інформація або фото з його палати, хоча Навального привезли ще тиждень тому кортежем із мотоциклістів, машин "швидкої" та поліції, в супроводі федеральної поліції. Сам постраждалий був у реанімобілі німецького Бундесверу - військової медицини.

За лікування платять приватні особи, а транспортування до Берліна оплатили російські бізнесмени в еміграції батько і син Дмитро і Борис Зіміни.

Нагадаємо, що вранці 20 серпня Олексій Навальний повертався до Москви з Томська. Під час польоту політику стало зле, через що літак здійснив екстрену посадку в Омську. Російський опозиціонер був госпіталізований у тяжкому стані. Пресслужба ФБК повідомила, що у голови Фонду токсичне отруєння, і припустила, що його могли отруїти. 21 серпня медики Омської лікарні дозволили транспортування Навального в Німеччину.

Зараз ви читаєте новину «Загроз життю немає: повідомили про нинішній стан Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі