середа, 22 грудня 2021 07:19

Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19

Станом на ранок середи у світі зафіксували понад 276 млн випадків зараження коронавірусом. Найбільше нових інфікувань виявили в США, Великій Британії та Франції.

За добу 20 грудня діагностували понад 745 тис. нових Covid-випадків, свідчать дані Worldometers. Україна посідає п'яте місце у світі за добовою смертністю.

У США зафіксували понад 181 тис. нових хворих за добу, у Великій Британії - понад 90 тис., а у Франції - майже 50 тис. Далі в рейтингу знаходяться Іспанія та Німеччина. Україна – на 19-му місці в світі.

У Європі за добовим приростом хвороби лідирують Британія, Франція та Іспанія. За весь час пандемії в світі одужали понад 248 млн осіб. Наразі нараховується понад 23 млн активних випадків захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість областей переводять у жовту зону

З початку пандемії підтвердили понад 5,3 млн летальних випадків хвороби. За добовою смертністю від Covid-19 у Європі лідирують Росія, Польща та Німеччина. Найбільше смертей за добу від коронавірусу у світі зафіксували в США - 1811.

Автор: worldometers.info
  Україна посідає п'яте місце у світі за добовою смертністю
Україна посідає п'яте місце у світі за добовою смертністю

Епідеміологічна ситуація в Україні покращується - немає регіонів у помаранчевій карантинній зоні. Минулого тижня зареєстрували перший випадок інфікування штамом коронавірусу Omicron.

Зараз ви читаєте новину «Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі