субота, 05 травня 2018 22:54

"Він нам не цар": кількість затриманих на акціях протесту різко збільшилася

"Він нам не цар": кількість затриманих на акціях протесту різко збільшилася
У РФ масово затримують учасників акції "Він нам не цар". Фото: Дождь

У 23 містах Росії на акціях протесту "Він нам не цар" затримали 1607 осіб.

Зокрема, у Москві були затримані 704 людини, в Санкт-Петербурзі - 229, в Челябінську - 164, в Якутську - 75, в Астрахані - 69, в Тольятті - 63, в Красноярську - 61, в Воронежі - 56. Крім того, затримані є в Краснодарі, Калузі, Бєлгороді, Самарі, Володимирі, Твері, Барнаулі та інших містах. Про це повідомляє "ОВС-інфо".

У Саратові на батька затриманого 12-річного хлопчика склали протокол про невиконання обов'язків з утримання та виховання неповнолітнього (ст. 5.35 КоАП РФ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Москві затримали Олексія Навального - відео

Сьогодні у Росії розпочалася акція Навального "Він нам не царь". Її організував опозиційний Олексій Навальний. Про початок мітингів повідомляли першими, зокрема, Владівосток, Хабаровск та Южно-Сахалінськ. Акція "Він нам не царь" присвячена інавгурації російського президента Володимира Путіна. Він складе присягу у понеділок 7 квітня. Навальний закликав прихильників продемонструвати своє невдоволення існоючою системою.

Зараз ви читаєте новину «"Він нам не цар": кількість затриманих на акціях протесту різко збільшилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі