середа, 04 жовтня 2023 12:48

Вікторія Бекхем вперше розповіла про зраду чоловіка (фото коханки)
5

Коханка Девіда Бекхема Ребекка Лус
Фото: Getty Images
Коханка Девіда Бекхема Ребекка Лус
Вікторія Бекхем з сином Ромео та Ребека Лус у Мадриді, 2003 рік
Девід Бекхем та Вікторія Бекхем
Девід Бекхем та Вікторія Бекхем

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем вперше розповіла про непростий період у стосунках з чоловіком, ексфутболістом збірної Англії Девідом Бекхемом.

Вчора пара відвідала прем'єру чотирисерійного документального фільму Netflix під назвою "Бекхем" у Лондоні. У сюжеті торкнулися й теми ймовірної зради Девіда з його асистенткою Ребекою Лус, яка сталася 2003 року, пише DailyMail.

Девід та Ребекка зблизилися, коли футболіст перебував в Іспанії і грав за "Реал Мадрид". В той момент Вікторія з двома маленькими синами Брукліном і Ромео залишилася у Лондоні.

"Коли я вперше переїхав до Іспанії, це було складно, тому що я був частиною клубу та сім'ї протягом усієї своєї кар'єри, від 15 до 27 років. Мене продали одразу, а наступної хвилини я в місті, я не говорю цією мовою. Що ще важливіше, поруч не було моєї сім'ї", - зізнався Бекхем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокра Бекхем сексуально вигиналась у напівпрозорій сукні

Вікторія зазначила, що це був "найважчий період у її житті".

"Ось у чому справа, ми були одне проти одного, якщо бути зовсім чесною. До Мадрида іноді було таке відчуття, що ми - проти всіх інших, але ми були разом, ми були пов'язані, ми були одне в одного. Але коли ми були в Іспанії, було відчуття, ніби і одне одного в нас нема. І це сумно. Я навіть передати вам не можу, наскільки це було важко. І як це вплинуло на мене", - сказала жінка.

Щоб врятувати шлюб, Вікторія переїхала до Мадрида. Згодом народила третього сина.

Раніше Бекхем показала відпочинок з родиною. Вона з чоловіком Девідом, сином Крузом і донькою Харпер провели вихідні на озері Мускока в Канаді. Жінка одягла обтислу сукню довжини міні, яка підкреслила її стрункі ноги. Образ доповнила кепкою і сонцезахисними окулярами.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем вперше розповіла про зраду чоловіка (фото коханки)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі