неділя, 30 жовтня 2022 08:17

Вибори до Конгресу США ‒ Байден уже проголосував

Вибори до Конгресу США ‒ Байден уже проголосував
https://www.gettyimages.com/

Хоча проміжні вибори до Конгресу США мають відбутися 8 листопада, президент Джо Байден уже проголосував достроково.

На виборчу дільницю у Вілмінгтоні у штаті Делавер він прибув з 18-річною онукою Наталі, яка голосувала на виборах уперше. Про це повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден назвав рішення РФ зірвати зернову угоду "обурливим"

Байден також сказав, що відвідає інші штати найближчими днями, щоб допомогти демократам боротися за голоси.

На проміжних виборах американці обиратимуть 435 членів Палати представників і третину сенаторів.

За прогнозами політологів, республіканці мають шанси збільшити представництво в обох палатах Конгресу. Це дасть їм змогу перешкоджати реалізації пропозицій президента-демократа.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден візьме участь у саміті G20. Перед цим він відвідає Єгипет і Камбоджу. Про це повідомила прессекретарка Білого дому Карін Жан-П'єр під час брифінгу.

Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $275 млн. Про допомогу в п'ятницю повідомила прессекретарка міноборони США Cабрина Сінгх. До нового пакету увійдуть боєприпаси для систем HIMARS, високоточні артилерійські снаряди, дистанційні системи мінування, броньовані машини HMMWV, патрони для стрілецької зброї, засоби військового супутникового зв'язку.

Зараз ви читаєте новину «Вибори до Конгресу США ‒ Байден уже проголосував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі