четвер, 01 лютого 2018 11:57

У Росії вбили члена ІДІЛ, який готував теракт

У Росії вбили члена ІДІЛ, який готував теракт
У РФ ліквідували члена терористичного угруповання "Ісламська держава". Фото: nyut.am

У російському Нижньому Новгороді співробітники ФСБ ліквідували члена терористичного угруповання "Ісламська держава". Він, імовірно, готував теракт у місті у день виборів президента Росії.

У Центрі громадських зв'язків ФСБ розповіли, що зловмисник під час затримання чинив збройний опір, передає "Інтерфакс". Тому сили спеціальних підрозділів його нейтралізували.

А також зазначили, що під час невідкладних слідчих дій "за місцем події у злочинця виявили: саморобний вибуховий пристрій великої потужності, компоненти для виготовлення ще декількох вибухових пристроїв, вогнепальна зброя та боєприпаси".

За словами представників ФСБ, терорист був громадянином однієї з країн ближнього зарубіжжя. Порушили кримінальну справу за фактами участі в діяльності терористичної організації ІД і підготування до терористичного акту.

Як відомо, вибори президента у Росії мають відбутися 18 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-глава Пентагону назвав внесок РФ у перемогу над ІДІЛ у Сирії нульовим

"Ісламська держава" планувала напад на Ейфелеву вежу.
Заходи охорони посилено, довкола вежі встановлюється металевий паркан та метрове огородження з куленепробривного скла, повідомляє Fox News. Про наміри стало відомо після обшуку сховища терористів в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вбили члена ІДІЛ, який готував теракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі