четвер, 05 травня 2022 17:13

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ приховують, що кадировці щодня мають великі втрати - росЗМІ

В РФ приховують, що кадировці щодня мають великі втрати - росЗМІ
Офіційно в РФ підтвердили загибель 13 чеченський бойовиків. Фото: ГУР МО України

У Росії журналісти стверджують, що так звані кадировці щодня зазнають великих втрат в Україні, але це добре приховують через PR-технології.

Офіційно підтвердили загибель 13 чеченських бойовиків, повідомляє росЗМІ "Важливі історії" з посиланням на джерела у владі Чечні й родичів загиблих.

Це один із найнижчих показників втрат серед російських регіонів, і ці дані часто порівнюють із Дагестаном, який межує з Чечнею, де підтвердили загибель щонайменше 123 військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чеченці пострілялися з бурятами під Чорнобаївкою: Арестович назвав переможців

Водночас населення Чечні становить близько 1,4 млн людей, тоді як Дагестану - 3,1 млн.

Джерело журналістів видання, яке бере участь у транспортуванні тіл загиблих чеченців з України додому, підтверджує, що підрозділи з Чечні зазнають великих втрат убитими й пораненими щодня.

Окупанти поширюють фейк про начебто захоплення командира 36-ї бригади морської піхоти Сергія Волинського ("Волина") та інших військових кадировцями. Українців просять не вірити таким повідомленням.

Зараз ви читаєте новину «В РФ приховують, що кадировці щодня мають великі втрати - росЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі