понеділок, 14 жовтня 2019 06:30

В Лондоні затримали принцесу з Бельгії

В Лондоні затримали принцесу з Бельгії
Принцесу з Бельгії затримали на мітингу. Фото: Кореспондент

У столиці Великобританії поліцейські затримали 61-річну бельгійську принцесу Марію Есмеральду, яка брала участь в акції екологічних активістів на Трафальгарській площі в центрі міста.

В ході акції вона висловлювала свою підтримку руху Extinction Rebellion, який проводить по всьому світу демонстрації через бездіяльність в питаннях клімату, повідомила сама Есмеральда в Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якутський шаман продовжив похід проти Путіна

"Сьогодні разом з багатьма іншими протестувальниками я була заарештована і перебувала під вартою. Надзвичайна кліматична ситуація вимагає від усіх нас тиску на уряди, щоб вони діяли в терміновому порядку", - заявила вона.

Нагадаємо, 9 жовтня акції за збереження навколишнього середовища пройшли в 60 країнах світу. У Лондоні активісти, вимагаючи зменшити викиди парникових газів, заблокували дороги і мости, а також атакували поліцію. Правоохоронці затримали 276 осіб. Екоактивісти пообіцяли продовжувати протести в головних мегаполісах світу ще два тижні.

Зараз ви читаєте новину «В Лондоні затримали принцесу з Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі