середа, 28 лютого 2018 01:45

У Казані чоловік відкрив стрілянину по перехожих і вбив співробітника Росгвардіі

У Казані чоловік відкрив стрілянину по перехожих і вбив співробітника Росгвардіі
У Казані чоловік влаштував стрілянину в багатоповерхівці. Фото: unikal.org

У Казані чоловік влаштував стрілянину в багатоповерхівці, внаслідок чого загинув співробітник Федеральної служби військ національної гвардії Російської Федерації, а ще одна людина отримала поранення.

"За попередніми даними, чоловік влаштував стрілянину з мисливської рушниці і поранив двох, один з них дільничний, який прибув на виклик", - повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на інформоване джерело.

За інформацією джерела, стрілянина сталася в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Авангардній.

"Співробітник Росгвардіі отримав поранення в шию, дріб потрапила в артерію. На жаль, він помер в лікарні", - розповіді він.

Пізніше цю інформацію підтвердили в МВС Татарстану. Відомо, що стрілок заблокував себе в квартирі і вів вогонь з вікна. Пізніше у відомстві повідомили, що стрілець мертвий, а причиною такої поведінки став побутовий конфлікт.

"Зловмисник 1981 року народження конфліктував з дружиною, за заявою якої він був підданий адміністративному арешту на 10 діб за хуліганство", - повідомляє поліція.

Звільнившись, чоловік узяв зброю і приїхав до брата дружини, у якого та ховалася, побоюючись за своє життя. Він почав стріляти по вхідних дверях. Почувши стрілянину, мешканці будинку звернулися в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трирічна дитина підстрелила себе з рушниці

Коли на місце приїхала поліція, чоловік почав відстрілюватися.

"В ході затримання він був знешкоджений. Він мертвий", - уточнили в МВС республіки.

18 лютого в Дагестані невідомий відкрив вогонь по людях, які зібралися на святкування Масляної. Нападник був озброєний рушницею. Він нібито підійшов до людей, які зібралися біля однієї з церков в Кизлярі. Жертвами стали 5 осіб, 4 з них загинули на місці події, ще одна жінка померла в лікарні. Крім того, постраждали ще 4 людей, у тому числі двоє силовиків. Самого стрілка було ліквідовано.

Зараз ви читаєте новину «У Казані чоловік відкрив стрілянину по перехожих і вбив співробітника Росгвардіі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі