вівторок, 23 серпня 2022 08:07

Спецтема: Війна Росії проти України

В ISW розкрили, скільки Росія обіцяє "добровольцям"

В ISW розкрили, скільки Росія обіцяє "добровольцям"
Російська Федерація продовжує формувати нові "добровольчі загони". Фото: Генштаб ЗСУ

Російська Федерація продовжує формувати нові "добровольчі загони". Шукають "добровольців", зокрема, в Приморському краї.

За вступ до "добробатів" Росія обіцяє надбавки й зарплати в понад $3 тис. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) відповідно до зібраних даних.

У регіонах Росії продовжили формувати нові так звані "добровольчі загони" та вербувати "добровольців" до російських спецслужб.

У понеділок, 22 серпня, Приморський край оголосив про формування нового ремонтно-обслуговуючого добровольчого батальйону "Арсеньєвський". Він зосередиться на евакуації пошкодженої військової техніки, її ремонті та поверненні на передову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганські бойовики оголосили про "загальну мобілізацію"

Згідно з даними росЗМІ, станом на 22 серпня батальйон уже набрав 140 із 280 запланованих добровольців.

Приморський край запропонував новобранцям віком від 18 до 60 років одноразову надбавку за вступ в армію розміром 300 тис. рублів (близько $4 980) і місячну зарплату в розмірі 200 тис. рублів (близько $3 320).

У Нижньогородській області Росії фактично зірвалося формування танкового батальйону, яке триває з початку липня. З необхідних 160 осіб контракт підписали близько 30, повідомляє Головне управління розвідки.

У Росії створили нову мобілізаційну систему. Передбачає заходи за територіальним принципом. У регіонах формуються підрозділи, які фінансуються коштом місцевого бюджету.

Журналіст Роман Цимбалюк повідомив, що в російській армії реформуватимуть підрозділ повітряно-десантних військ. Усе через величезні втрати, яких він зазнав. Реформи спрямують на реорганізацію структури в цілому. За інформацію співрозмовника Цимбалюка, фактично йдеться про скорочення підрозділу ПДВ.

Зараз ви читаєте новину «В ISW розкрили, скільки Росія обіцяє "добровольцям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі