пʼятниця, 12 липня 2019 07:28

В Дубаї туристам дозволили купувати алкоголь

В Дубаї туристам дозволили купувати алкоголь
Туристу для отримання ліцензії на купівлю алкоголю потрібна віза, паспорт і ксерокопії документів. Фото: з відкритих джерел

В Дубаї місцева влада ввела 30-денну безкоштовну ліцензію на алкоголь. Тепер туристи можуть купувати напої в магазинах, про це повідомляє Khaleej Times.

Раніше туристам дозволялося пити алкоголь лише в барах, ресторанах і готелях. Купувати спиртне в магазинах було заборонено. Для цього повинна бути спецліцензія, яка туристам не надавалася.

Турист повинен прийти в магазин лінійки Maritime and Mercantile International і надати візу, паспорт і ксерокопії. Якщо є 21 рік і він/вона не є мусульманином, ліцензію дадуть без проблем. Разом з цим туристам видаватимуть брошури з правилами розпивання алкоголю в місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії хочуть заборонити постачання води та вина з Грузії

Мусульманам вживати алкоголь забороняється. За розпивання алкоголю в громадських місцях передбачається відповідальність перед законом.

Взимку рекомендують пити міцні напої, навесні - біле вино, влітку - пиво, а восени - червоне вино. Зимою варто пити горілку або джин. Ці напої в прохолодну пору вже після одного ковтка зігрівають організм. Добре підійдуть на прогулянці в горах.

Зараз ви читаєте новину «В Дубаї туристам дозволили купувати алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі