субота, 19 березня 2022 15:12

Спецтема: Війна Росії проти України

В армію РФ шукають охочих на Avito. Нідерландська компанія це замовчує

В армію РФ шукають охочих на Avito. Нідерландська компанія це замовчує
В армію РФ шукають охочих на Avito - власник ніяк не реагує. Фото: "Слово і діло"

В російську армію шукають людей на Avito, що належить нідерландській компанії Prosus (холдинг Naspers). Про масові оголошення на строкову службу в РФ на їхньому майданчику - власник мовчить.

Нині сайт закритий для іноземного трафіку. Однак якщо зайти на нього через російські IP, то можна знайти оголошення щодо військової контрактної служби, повідомив бізнесмен, колишній міністр Кабміну Дмитро Дубілет у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Paysend виходить з ринку РФ

"У компанії Prosus є також бізнеси в Україні та Польщі — це OLX. Він пише, що співробітники українського та польських офісів дуже болісно переживають цю війну та неготовність головного офісу не те, що бойкотувати, а бодай видаляти ці військові об'яви, та тиснуть на хедофіс з усіх боків.

Ми закликаємо Prosus та холдинг Naspers терміново як мінімум починати активно видаляти усі об'яви на військову тематику на Avito. А як максимум — негайно припинити свій бізнес в Росії у тій чи іншій формі", - наголосив він.

Війна Російської Федерації проти України принесла величезні збитки в першу чергу російській економіці. Курс американської валюти в банках Росії уже сягнув близько 250-300 рублів. А це вчетверо вище, ніж до війни. Більшість великих світових компаній вже покинули російський ринок. Бізнес виходить із абсолютно різних сфер, а з собою забирає десятки тисяч робочих місць.

Зараз ви читаєте новину «В армію РФ шукають охочих на Avito. Нідерландська компанія це замовчує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі