понеділок, 21 грудня 2020 15:33

"Убивця в усьому зізнався" - Навальний зателефонував учаснику свого отруєння

"Убивця в усьому зізнався" - Навальний зателефонував учаснику свого отруєння
Навальний представився помічником секретаря Радбезу Миколи Патрушева, який нібито хотів прояснити деякі деталі операції для керівництва. Фото: Reuters

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що за кілька годин до публікації розслідування про своє отруєння, зателефонував співробітнику групи ФСБ Костянтину Кудрявцеву. Під час розмови той фактично підтвердив, що політика мали намір убити.

Про це Навальний розповів у ролику "Я подзвонив своєму вбивці. Він в усьому зізнався". 14 грудня він приховав свій телефон і замість нього підставив спеціальний номер комутатора, з якого співробітники ФСБ здійснюють дзвінки один одному.

"Розрахунок простий. Дзвінок о 7:00. Ти бачиш знайомий службовий номер, береш трубку і починаєш розмовляти. Майже всі, кому я дзвонив, трубку взяли, майже всі її швидко повісили. А потім нас чекала велика удача", - говорить опозиціонер.

Навальний представився помічником секретаря Радбезу Миколи Патрушева, який нібито хотів прояснити деякі деталі операції для керівництва. Він запитав, чому операція не завершилася смертю політика.

Голос, який, як стверджує Навальний, належить Кудрявцеву, заявив, що вважає операцію добре спланованою, а невдачу списав на збіг обставин. Він припустив, що це сталося через надто швидку посадку літака в Омську й оперативні дії бригади швидкої допомоги в аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пєсков зізнався, що за Навальним "наглядає" ФСБ

Президент Російської Федерації Володимир Путін дав коментар з приводу отруєння російського опозиціонера Олексія Навального кремлівськими спецслужбами.

Зараз ви читаєте новину «"Убивця в усьому зізнався" - Навальний зателефонував учаснику свого отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі