четвер, 07 липня 2016 02:50

У США закрили справу про листування Клінтон

У США закрили справу про листування Клінтон
www.rbc.ua

Генеральний прокурор США Лоретта Лінч заявила, що претенденту на президентський пост від Демократичної партії Гілларі Клінтон не буде висунуто звинувачень у справі про службове листування.

Про це повідомляє російська служба ВВС.

Напередодні Федеральне бюро розслідувань завершило розслідування порушень Клінтон правил використання персональної електронної пошти.

У висновку слідчих зазначалося, що Клінтон "вкрай недбало" поводилася з секретною інформацією. Однак, незважаючи на це, ФБР рекомендувало Міністерству юстиції не порушувати справу стосовно Клінтон.

"Я отримала і прийняла їхню рекомендацію закрити розслідування тривалістю рік і не висувати звинувачень нікому з його фігурантів", - йдеться в заяві генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клінтон допитали в ФБР

Скандал в зв'язку з електронним листуванням Клінтон, коли вона займала пост держсекретаря, розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона в порушення встановлених вимог вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти.

Гілларі Клінтон раніше заявляла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі своєї особистої електронної адреси.

Зараз ви читаєте новину «У США закрили справу про листування Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі