четвер, 08 лютого 2018 00:25

У США Трампа назвали "посміховиськом"

У США Трампа назвали "посміховиськом"
Трампа назвали "посміховиськом" і порадили не йти на допит до спецпрокурора. Фото: uproxx.com

Колишній віце-президент США Джо Байден назвав Дональда Трампа "посміховиськом".

Так Байден прокоментував жарт Трампа про те, що конгресмени-демократи є зрадниками через те, що не стали аплодувати його промові перед Конгресом, передає ABC.

Також віце-президент сказав, що якби він був одним з адвокатів Трампа, то порадив би йому не йти на допит спецпрокурора Роберта Мюллера.

"Якби я був адвокатом президента, то я б порадив йому не йти на допит до спецпрокурори", - заявив Байден.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп назвав Росію і Китай "жахливими загрозами"

Відзначимо, що 7 лютого Трамп жартома звинуватив конгресменів-демократів в зраді після того, як не вони не стали оплодувати на виступі президента перед Конгресом.

"Але взагалі так, напевно. Чому немає. Чи можемо ми назвати це зрадою? А чому ні? Вони вже точно не особливо, схоже, люблять, нашу країну. Вони були як смерть. І зовсім не по-американськи, не по-американськи поводилися ", - заявив Трамп.

Телефонні розмови колишнього керівника виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта прослуховувало Федеральне бюро розслідувань до й після президентських виборів 2016 року, коли Манафорт уже не працював з очільником Білого дому. Стеження встановили 2014-го. Тоді ФБР почало розслідування щодо діяльності консалтингових фірм, які що надавали послуги Партії регіонів. Однак на деякий час прослуховування припинили - бракувало доказів. Але ФБР відновило спостереження, коли отримали новий ордер. У сховищі, що належить Манафорту, провели обшук. Чи було там щось виявлено - невідомо.

Зараз ви читаєте новину «У США Трампа назвали "посміховиськом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі