середа, 21 серпня 2019 11:45

У Сенаті розповіли, на що готові США для зупинення агресії Росії

У Сенаті розповіли, на що готові США для зупинення агресії Росії
"На жаль, російська агресія має військовий характер", — сенатор. ФОТО: pixabay

На російську агресію військового характеру треба відповідати військовою потужністю. Один зі способів — розміщення військових на передових європейських позиціях.

Так на запитання про кроки США у зупиненні агресії Росії відповів Рон Джонсон, сенатор, співголова Української групи підтримки в Конгресі.

"На жаль, російська агресія має військовий характер. Гадаю, ми маємо відповідати військовою потужністю на військові загрози", — сказав Джонсон в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Знову ж, це не кінетична війна. Однак, вважаю, що це показує силу та рішучість і одним із шляхів тут є розміщення військових на більш передових позиціях у Європі, патрулювання повітря над країнами Балтії просто, щоб Володимир Путін зрозумів, що ми не дамо йому йти далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Росії в G7: ЗМІ повідомили про домовленість Трампа і Макрона

Публікуємо поіменний список полеглих у липні захисників України. Відомо про смерть у боях 14 бійців. Інформація про деяких — неповна. Наймолодшому із загиблих у бою було 19 роки, найстаршій — 48.

Зараз ви читаєте новину «У Сенаті розповіли, на що готові США для зупинення агресії Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі