пʼятниця, 10 лютого 2023 17:57

У розвідці розповіли про невиліковну хворобу Путіна

У розвідці розповіли про невиліковну хворобу Путіна
Є свідчення, що у президента Росії Володимира Путіна онкологічна хвороба. Фото: eastnews.ua

У Москві прагнуть підтримувати видимість активної роботи президента Росії Володимира Путіна.

Він невиліковно хворий, як і все російське суспільство, сказав речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Датські розвідники назвали ліки, під впливом яких Путін напав на Україну

"Всі українці хочуть смерті цієї людини, я думаю", – сказав він.

Є багато закритих і відкритих досліджень психоемоційного стану Путіна.

"Якщо ми говоримо про його фізичний стан – так, є інформація про його важкі хвороби, зокрема й про онкологію, яка, безумовно, впливає на його працездатність, на його інтенсивність роботи. Звідти і довгі паузи, коли він зникає, неоковирна поведінка в публічних місцях. Власне, звідси й історія про двійників, тому що для того, щоб підтримувати якусь видимість активної роботи і те, що лідер ще на щось спроможний, можливо й використовують якихось інших "біороботів", які виконують ці функції", – розповів Юсов.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін серйозно хворий на рак. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал Кирило Буданов в інтерв'ю британському телеканалу Sky News.

Процеси зміни керівництва РФ уже запущені, додав начальник ГУР.

Зараз ви читаєте новину «У розвідці розповіли про невиліковну хворобу Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі