четвер, 07 березня 2024 06:44

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ повітряні тривоги: окупанти скаржаться на атаки

У РФ повітряні тривоги: окупанти скаржаться на атаки
Над Брянською областю РФ нібито збили дрони. Фото: pixabay.com

У ніч проти 7 березня дві російські області нібито атакували дронами.

У низці регіонів РФ під ранок оголошували повітряну тривогу, повідомляють росЗМІ.

"Припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БпЛА. Над Клинцовським районом і Новозибківським міським округом рано вранці було збито два українських безпілотники літакового типу. Постраждалих та руйнувань не зафіксовано", - заявив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

За останню годину повітряна тривога і загроза ударів дронами або ракетами була оголошена у трьох сусідніх з Брянською областях Росії: Курській, Бєлгородській і Воронезькій.

Влада Тульської області РФ заявила, що в ніч проти 7 березня над областю було нібито збито два безпілотники. Міністерство регіональної безпеки Тульської області стверджує, що руйнувань і постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни жаліються на масовану атаку дронів

Ракетна небезпека була оголошена у Курській області. Трохи пізніше в Білгородській та Воронезькій областях влада оголосила про загрозу удару дронами.

"Шановні воронежці, оголошується небезпека атаки БпЛА! З боку України до Воронезькій області наближаються безпілотники. Сили ППО готові", - написав губернатор Олександр Гусєв.

У Росії в Самарській області підірвали залізничний міст. Ушкодження отримали металоконструкції мосту, а також огородження. Рух кількох поїздів припинено, повідомило 4 березня Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «У РФ повітряні тривоги: окупанти скаржаться на атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі