понеділок, 04 березня 2024 09:26

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ підірвали залізничний міст - рух поїздів паралізовано
3

У Росії в Самарській області підірвали залізничний міст.

Ушкодження отримали металоконструкції мосту, а також огородження. Рух кількох поїздів припинено, повідомило 4 березня Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"ГУР підтверджує факт виведення з ладу залізничного моста через річку Чапаєвка. 4 березня близько 6:00 міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій. Підірвано опору мосту через річку на перегоні Зірка - Чапаєвськ. Рух поїздів паралізовано", - сказано в повідомленні.

Залізнична гілка використовувалася державою-агресором для транспортування військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ "Полімєр" у місті Чапаєвск Самарської області РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти хочуть задіяти у війні захоплений український військовий корабель

"З огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання тривалий час буде неможливим", - додали у розвідці.

Сили спеціальних операцій Збройних сил України вранці 13 жовтня провели вдалу операцію у тимчасово захопленому Мелітополі. У результаті окупантів на Запорізькому напрямку відрізано від постачання боєприпасів і пального.

Завдяки диверсійним діям українських воїнів ССО там підірвано залізничну колію.

Зараз ви читаєте новину «У РФ підірвали залізничний міст - рух поїздів паралізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі