пʼятниця, 13 жовтня 2023 14:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено тепловоз та пошкоджено залізницю: у ССО повідомили про вдалу операцію у Мелітополі

Сили спеціальних операцій Збройних сил України вранці 13 жовтня провели вдалу операцію у тимчасово захопленому Мелітополі.

У результаті окупантів на Запорізькому напрямку відрізано від постачання боєприпасів і пального. Про це повідомили у Telegram-каналі ССО.

Завдяки диверсійним діям українських воїнів ССО о 07:30 було підірвано залізничну колію.

Автор: t.me/sprotyv_official
  У тимчасово захопленому Мелітополі українські сили спротиву провели вдалу диверсію на залізниці
У тимчасово захопленому Мелітополі українські сили спротиву провели вдалу диверсію на залізниці

"У результаті вибуху пошкоджене залізничне полотно та потяг, який доставляв боєприпаси та паливо для армії РФ. Зараз встановлюється додаткова інформація щодо втрат ворога", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підрив мосту між Горлівкою та Ясинуватою позначиться на бойових діях: у ЗСУ пояснили

Вдалу диверсію підтвердили також у Центрі національного спротиву. Там зазначають, що підірваний поїзд щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та пальне. А у зворотному напрямку - пошкоджену техніку та награбовану залізну руду, зерно й інше майно.

У результаті контрольованого вибуху було пошкоджено 150 метрів залізниці та тепловоз.

"Станом на зараз окупанти оточили місце вибуху, намагаються приховати факт диверсії та безуспішно шукають партизанів. Партизани ж вже у безпеці та обіцяють ще більше таких вибухів у найближчому майбутньому", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС нагадали, що це вже десята успішна диверсія на залізниці за 2023 рік, вчинена партизанами Запорізької області.

Служба безпеки України разом з українськими військовими нещодавно завдали удару по секретній базі російських загарбників у тимчасово окупованому Мелітополю.

Спочатку контррозвідка виявила, що окупанти організували свій штаб на місцевому моторному заводі. Інформацію передали військовим, а потім разом з ними відпрацювали по цілі.

Зараз ви читаєте новину «Знищено тепловоз та пошкоджено залізницю: у ССО повідомили про вдалу операцію у Мелітополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі