пʼятниця, 08 березня 2024 18:19

У Москві вже збирають студентів на концерт до "перемоги" Путіна - ЗМІ

У Москві вже збирають студентів на концерт до "перемоги" Путіна - ЗМІ
У Москві після виборів готують концерт. Фото: ТАСС

У Росії вже збирають учасників концерту на честь перемоги на президентських виборів Володимира Путіна.

Очільниця московського студентського волонтерського центру Анастасія Борисова створила чат для "Віп-фанзони" мітингу на Красній площі, пише "Новая газета Европа".

Офіційно цей захід приурочили до окупації Криму.

Учасникам для входу треба ввести свої паспортні дані, щоб їх перевірила Федеральна служба охорони. Тож на мітинг може прибути і сам Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готують маніпуляції на користь Путіна: аналітики повідомили про підготовку до виборів у Росії

Після того, як учасник звернув увагу, що захід запланований після виборів, організатори відредагували повідомлення зі згадкою Путіна, і замінили його на "президента". Можливість надсилати повідомлення у чаті закрили.

Борисова каже, що на мітингу планують виступити гурт "Любе", Григорій Лепс, Стас Михайлов і Валерія. Можлива присутність Shaman.

Квитки на концерт 18 березня поширюють серед студентів. Їм обіцяють за це роздати мерч і звільнити від навчання на весь день.

Вибори президента у Росії заплановані на 17 березня 2024 року. Нинішній російський диктатор Володимир Путін майже напевно балотуватиметься знову, хоча він ще публічно про це не заявляв.

У британській розвідці припускають, що виборча кампанія Путіна неформально почнеться у листопаді. Під час підготовки до виборів Кремль намагатиметься мінімізувати непопулярні політичні кроки.

Зараз ви читаєте новину «У Москві вже збирають студентів на концерт до "перемоги" Путіна - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі