четвер, 20 лютого 2020 08:31

У Китаї почала зменшуватись кількість хворих на коронавірус

У Китаї почала зменшуватись кількість хворих на коронавірус
За минулу добу в Китаї поменшало заражених коронавірусомФото: Reuters

19 лютого у китайській провінції Хубей різко впала кількість хворих. Минулої доби від нього померло 108 осіб. А от кількість нових випадків захорювання зменшилася у рази: протягом дня тут зафіксували 349 хворих.

Протягом вчорашньої доби не підтвердили жодного нового випадку захворювання. Із чим пов'язане різке зменшення кількості інфікованих, представники охорони здоров'я не пояснюють.

Загалом у світі кількість хворих зросла до 75,2 тисяч людей. Смертельних випадків - 2120, вісім із яких сталися за межами материковго Китаю. Також відомо, що понад 14,4 тисячі пацієнтів вже здорові та виписані з медзакладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак з евакуйованими з Уханя українцями летить до Києва

Також відомо, що у середу ще 3 випадки захворювання коронавірусом підтвердили у Сингапурі. Повідомляється, що жоден із пацієнтів не подорожував до материкового Китаю.

Всесвітня організація охорони здоров'я дала офіційну назву новому вбивчому коронавірусу з Китаю - COVID-19. У самому Китаї його раніше назвали NCP (Novel Coronavirus Pneumonia), що означає - пневмонія, яка викликається новим типом коронавіруса.

Перша вакцина від цього типу коронавірусу з'явиться не раніше, ніж через півтора року.

Всесвітня організація охорони здоров'я за підсумками екстреної наради ВООЗ оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію через коронавірус

Спалах раніше невідомого типу коронавірусц сталася в кінці минулого року в китайському місті Ухань, провінція Хубей. Пізніше він почав поширюватися по всій країні, а також за кордоном. На цей момент випадки захворювання зафіксовані в США, Канаді, Німеччині, Швеції, Австралії, Іспанії, Південній Кореї, Японії, Фінляндії, ОАЕ та інших країнах.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї почала зменшуватись кількість хворих на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі