четвер, 16 вересня 2021 10:30

У Франції шторм забрав життя сімох людей

У Франції шторм забрав життя сімох людей
Мінливі води стали причиною загибелі людей / Найджел Гліні

Щонайменше сім осіб потонули у водах Середземного моря на півдні Франції.

Їх віднесло в море під час плавання біля пляжів, незважаючи на попередження про небезпечну й неспокійну воду. Море піднялося через шторми та сильні вітри. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві потонула вагітна жінка

Служби екстреної допомоги кажуть, що вони намагалися врятувати 12 осіб. Одну з жертв знесло зі скелі. Пожежно-рятувальна служба закликала людей уникати плавання і не підходити близько до води. Також деякі люди не розуміли небезпеки підводних течій.

"Вода тепла, ви думаєте, що збираєтеся повеселитися. Швидко вас тягне до відкритого моря і до дна. Ви втомлюєтеся, намагаючись повернутися - ось що спричиняє утоплення або початок утоплення", - говорить начальник місцевої пожежної служби.

До вечора поліцейські евакуювали всі пляжі без рятувальників. У регіоні діє помаранчева метеорологічна сигналізація, що попереджає про шторми й повені.

В озері Безлюдівка під Харковом 12 вересня потонула машина Renault Trafic з двома людьми. Як зазначається, пара займалася сексом в машині на березі.

Зараз ви читаєте новину «У Франції шторм забрав життя сімох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі