понеділок, 06 листопада 2023 16:28

У Бреда Пітта нова кохана - дивіться її фото
8

Інес де Рамон
Фото: instagram.com/inesdrmn
Інес де Рамон
Інес де Рамон
Інес де Рамон
Інес де Рамон

Голлівудський актор Бред Пітт підтвердив стосунки з дизайнеркою ювелірних прикрас 32-річною Інес де Рамон.

Вони разом відвідали 2023 LACMA Art+Film Gala в Лос-Анджелесі. Однак перед фотографами пара все ж позувала окремо, пише видання People.

"Вони виглядали шалено закоханими. Бред Пітт та Інес де Рамон нескінченно сміялися і жартували, спілкуючись із присутніми. Здається, вони чудово провели час", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі після розлучення з Бредом Піттом викликала фурор новим тату

Чутки про стосунки Бреда Пітта й Інес де Рамон почали з'являтися влітку 2022. У листопаді того ж року вони з'явилися разом на концерті U2 у Лос-Анджелесі.

Інес де Рамон молодша за Пітта майже на 30 років. Вона займається дизайном ювелірних виробів, а також цікавиться фітнесом та нутриціологією, ділиться своїми знаннями з багатьма відомими особистостями та заможними жінками.

Західні таблоїди стверджували, що вона закінчила елітну американську школу, а потім отримала у Женевському університеті ступінь бакалавра у галузі бізнес-адміністрування. Незабаром усвідомила, що ця професія їй не приносить особливого задоволення, тому вирішила перекваліфікуватися на нутриціолога і фітнес-інструктора.

Інес вільно володіє п'ятьма мовами - англійською, іспанською, німецькою, французькою та італійською.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі завершили розлучення, яке тривало сім років. Експодружжя не могли поділити виноробню Chateau Miraval на півдні Франції і вирішити питання щодо опіки над дітьми. Пітт отримав повний контроль над маєтком у Франції і право спільної опіки над дітьми. Він зобов'язався виплатити Джолі компенсацію в розмірі $250 млн.

Зараз ви читаєте новину «У Бреда Пітта нова кохана - дивіться її фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі