неділя, 23 серпня 2020 17:32

У Білорусі грубо відреагували на слова Зеленського про вибори

У Білорусі грубо відреагували на слова Зеленського про вибори
В МЗС відреагували на слова Зеленського. Фото: Reuters

У Міністерстві закордонних справ Білорусі відповіли на слова президента Володимира Зеленського про вибори в країні.

"У цей відверто непростий для нашої країни момент хотілося б відчути якусь підтримку або хоча б розуміння, а не слухати вже заїжджені з усіх боків поради. Зараз точно ми не потребуємо їх", - заявив прес-секретар МЗС Анатолій Глаз виданню "Белта".

Він іронічно додав, що українська влада має великий досвід у вирішенні подібних питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марш Нової Білорусі: у Мінську відбувається акція протесту

"Ось тільки результат цих політичних експериментів вже точно не переконує українців, та й не тільки їх, в їхній правильності і корисності. Більш того, на нашу думку, в українського керівництва ще багато років буде багато питань важливіших, якими потрібно щодня займатися всередині своєї країни, ніж роздавати поради сусідам", - підкреслив офіційний представник МЗС.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби він був на місці білоруського лідера, то "точно" провів би голосування через місяць – і запросив би в якості спостерігачів міжнародні групи. Він зазначив, що Олександр Лукашенко хоче бути впевнений у своїй перемозі, щоб провести нові вибори. Таку думку Зеленський висловив в інтерв'ю Euronews.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі грубо відреагували на слова Зеленського про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі