понеділок, 08 травня 2023 14:29

Tvorchi відповіли, чи вірять у свою перемогу на Євробаченні-2023

Tvorchi відповіли, чи вірять у свою перемогу на Євробаченні-2023
На відкриття конкурсу Tvorchi одягли символічні костюми. Фото: "Суспільне"

Дует Tvorchi, який представляє Україну на міжнародному конкурсі Євробачення-2023, оцінив свої шанси на перемогу.

Музиканти 7 травня дали коротке інтерв'ю на відкритті Євробачення у британському Ліверпулі. Відео поширило "Суспільне".

Ведучий Тимур Мірошниченко під час церемонії поцікавився, чи зможуть Tvorchi перемогти у Євробаченні та чи засмутяться вони, якщо не виграють.

"Виграємо ми чи ні – це все одно буде чудово. Але найважливіша ціль – це перемогти війну в Україні. І ми активно докладаємо максимальних зусиль, як і всі українці, щоб пришвидшити прихід перемоги", – сказав соліст дуету Джеффрі Кенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TVORCHI прийшли на відкриття Євробачення у символічному одязі

Водночас музиканти обіцяють гарно виступити на конкурсі, аби українців запам'ятали.

"Для нас важливо виступити гарно, щоб представити нашу країну якнайкраще. Ми вже показуємо дещо нове з України – електронну музику. Думаю, це чудово показати, яка Україна різна, як багато в ній різних людей", – додав Андрій Гуцуляк.

На відкриття конкурсу Tvorchi одягнули символічні костюми. На жакетах були написані імена передчасно народжених дітей за час повномасштабної війни в Україні.

Своїм вбранням артисти хотіли привернути увагу громадськості до проєкту "Небайдужі люди рятують серця дітей". Його мета – зібрати 10 млн грн на придбання 10 інкубаторів для порятунку передчасно народжених дітей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євробачення Україна (@suspilne.eurovision)

Переможці Національного відбору на Євробачення-2023 Tvorchi презентували оновлену версію пісні Heart of Steel.

Нацвідбір відбувся торік у грудні. У журі працювали вокаліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, переможниця Євробачення-2016 Джамала і солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

У фіналі Євробачення-2023 також виступатимуть українські артисти Kalush Orchestra, Go_A, Джамала, Тіна Кароль і Verka Serduchka.

Зараз ви читаєте новину «Tvorchi відповіли, чи вірять у свою перемогу на Євробаченні-2023». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі