четвер, 06 вересня 2018 15:14

Туристів штрафуватимуть за те, що їдять на вулиці

Туристів штрафуватимуть за те, що їдять на вулиці
Пікнік на сходах став звичним для туристів в Італії. За це штрафуватимуть. Фото: Metro

Італійське місто Флоренція штрафуватиме туристів на €150-€500 за вживання їжі на вулицях.

Запровадити покарання вирішили через одну іспанську родину. Місцевий власник магазину шкіряних виробів не міг потрапити всередину, бо люди сиділи на східцях та їли. Він поскаржився на туристів. Чоловіка підтримали інші італійці - з'ясувалось, вони часто стикаються з цією ж проблемою, повідомляє Mirror.

Обмеження введуть лише в одному районі міста - Старий винний ринок. Їсти під час ходьби або сидіти на східцях в інших районах Флоренції поки не забороняють. Заборона діє лише з 12:00 до 15:00 і з 18:00 до 22:00. У цей час штраф можна отримати, навіть просто зупинившись під час їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму автоматники не пускають у гори альпіністів

"Нові правила стосуються не усіх туристів, а лише тих, хто влаштовує пікніки на східцях будинків. Можете їсти, поки йдете, але не зупиняйтеся", - підтвердили у міській раді.

У кримському Гурзуфі звели стіну, яка закриває місцевим жителям доступ до моря. Відповідні фото виклала в мережу блогер RoksolanaToday&Крим.

Зараз ви читаєте новину «Туристів штрафуватимуть за те, що їдять на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі